ADEM EN KOUDE

WORKSHOP

Unieke ervaring!

  • Duur: ~ 1,5 – 2 uur
  • Uitleg over de impact van een goede ademhaling
  • Oefenen met aantal ademhalingstechnieken
  • Introductie over gezondheidsvoordelen van koude training
  • Ideale manier om onder begeleiding te ervaren hoe jouw lichaam reageert bij temperatuurwisseling (stapsgewijs voelen en per individu zal het verschillen hoe ver je in het koude bad gaat/wil)
  • Deelname is ook mogelijk als je zelf liever niet in het koude bad wilt, geef dit dan bij inschrijving even aan

Locatie

Vanaf 1 januari 2023 geven we de trainingen alleen nog op locatie.

Interesse om deze workshop te organiseren bij bijvoorbeeld jouw sportclub of bedrijf, neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kosten

De kosten voor de workshop op locatie zijn afhankelijk van de exacte duur en de groepsgrootte. Neem contact met ons op voor meer informatie.

“Leuke workshop gegeven door twee kanjers. Goed om te voelen wat ademhaling met je doet en hoe je daardoor toch in een koud bad kunt stappen (waar ik toch wel met gezonde spanning tegenop zag). Fijne begeleiding en een mooie faciliteit. Een echte aanrader!!”

Sindy

“Aanrader voor iedereen: top workshop (leerzaam & fun) op top locatie (omkleden in de kluis :-)) door top duo (over complementair gesproken).”

Arjen

“Een hele fijne kennismaking op deze manier van ontspannen… tot rust komen en dat bad is heerlijk. Echt een aanrader!”

Miranda

“Laagdrempelig en praktisch door de vele oefeningen. Kennismaking met zowel ademhaling als koude dus precies wat het belooft!”

Jan